Facebook Twitter Pinterest Linkedin Stumbleupon Tumblr Email

Cum să lărgesti blugii prea stramti?

Astăzi am primit pe mail o întrebare interesantă! Ne-am dat seama că este o problemă întâmpinată de multe persoane, așa că am răspuns și aici, pe blog.  Poate va fi util pentru și mai multă lume.

Am o pereche de blugi care-mi place foarte mult, dar care îmi vine puțin cam strâmtă pe mine? De renunțat la ea, nu pot. Aveți vreun sfat legat de cum pot să lărgesc puțin blugii, să se mai lase puțin?

O pereche bună de blugi este o piesă iconică în garderoba fiecăruia. Cel mai bine este să vă găsiți mărimea potrivită, dar cum lucrurile nu sunt mereu perfecte, câteodată apar situații de acest gen unde trebuie să găsiți o situație de mijloc pentru a vă purta mult iubita pereche de jeanși. Pot fi și cazuri în care blugii au intrat la apă după ce i-ați spălat și vreți să-și revină cât de cât la forma inițială.

CEEA CE VĂ RECOMANDĂM, pentru a vă lărgi puțin blugii, este:

-să-i purtați câteva ore prin casă, înainte să-i scoateți în lume. Faceți rost de un spray cu apă simplă, și pulverizați puțină apă peste blugi în zonele care vă țin, atât cât să se umezească. Apoi umblați cu ei prin casă, până se usucă. Așa se vor mai lărgi cu siguranță, o idee, atât cât să vă simțiți mai bine în ei.  Poate pentru început va fi puțin inconfortabil, dar efortul va merita! Blugi vor fi mai comozi și materialul va fi mai moale decât la început. Nu degeaba este vorba: “Baba la frumusețe suferă!” :) .

MAI AJUTĂ DACĂ:

- vă miscați mai mult în ei, faceți câteva genuflexiuni ușoare. Nu vă duceți cu blugii la sala de sport, pentru o oră de aerobic sau de lucrat la aparate de fitness. Ar fi inconfortabil și ați fi puțin caraghioși, dar 2-3 genuflexiuni ușoare, acasă, ajută.

- (pentru cei curajoși) vă plimbați cu bicicleta, îmbrăcați în blugii cu pricina, vă va aduce mai aproape de o pereche de jeanși mai confortabili și mai potriviți.

- îi veți spăla mai rar, la 2-3 săptămâni, asa protejați și materialul și aveți grijă de mediul înconjurător, economisind apă.

- spălați blugii întorși pe dos,  în apă mai rece, fie de mână, fie la mașina de spălat, alegând un program scurt și cu apă mai rece.  Astfel îi feriți de apa fierbinte care poate să facă blugii să intre la apă puțin.

- veți călca puțin blugii înainte să-i îmbrăcați. Aburul și căldura, nu foarte mare, vor ajuta țesătura să se lase pentru ca pantalonii se așeza mai lejer pe corp. În afară de acest caz, vă sugerăm să nu vă călcați în mod regulat blugii.

Sunt și sfaturi mai extravagante, care însă nu sunt mereu foarte bune, dar le menționăm așa, de amuzament:

- unele persoane chiar dorm îmbrăcați cu ei o noapte, dar nu știu cât de confortabil ar fi. S-ar putea să mearga, de ce nu?

- sau să vă spălați blugii în mare, deși mirosul nu cred că o să fie foarte plăcut apoi :)

DE REȚINUT!

- dacă întâmpinați această problemă cu blugii prea strâmți, puteți să încercați chiar mai multe dintre aceste soluții, nu rămâneți doar la o încercare. Iar dacă blugi tot nu se dau bătuți și nu se lărgesc așa cum doriți, poate este timpul să vă luați altă pereche de jeanși!

- citiți cu atenție eticheta blugilor, unde se menționează cum se spală

- aveți grijă să vă alegeți o pereche nouă de blugi care să vă vină cât mai bine de la început, folosiți-vă de tabelele cu mărimi de pe magazinele online de blugi sau întrebați pe mail sau la telefon despre detaliile la care sunteți nedumeriți.

 

Voi ce alte metode mai folosiți sau mai știți?

Sper ca va ajuta aceste informatii și vă așteptam și cu alte întrebări!

Don’t Worry, Be Super!

Facebook Twitter Pinterest Linkedin Stumbleupon Tumblr Email